Despre noi

Filtrare si tratatare apa potabila

Furnizam o gama de filtre si sisteme complete pentru tratarea si dedurizarea apei potabile. Solutiile propuse de noi va asigura o apa de calitate non stop. Stim ca multi oameni nu mai folosesc apa de la robinet si cheltuie sume imense anual cumparand apa plata.

Filtrele si sistemele de filtrare a apei potabile comercializate de noi va asigura o apa sanatoasa si va salveaza bugetul. Usor de montat si de intretinut, sistemele de filtrare a apei pentru consumul domestic va protejeaza viata si aparatura casnica (centrala termica, masina de spalat).

Apa potabila fara microorganisme? Apa potabila fara paraziti? Apa potabila fara miros de clor si cu PH ridicat? Ia legatura cu noi!

Clean Water Solutions Romania este furnizor de soluții si instalații de tratare a apei potabile si reziduale. Oferim solutii la cheie si tehnologii de ultima generatie.

Solutii si instalatii complete de tratare a apei

Proiectam sisteme complete de tratare a apei de consum cat si apei reziuale pentru clientii nostri din domeniul comercial sau industrial. Folosim tehnologie de inalta calitate (dedurizatoare, unitati de osmoza inversa, filtre pentru impurirati sau pentru eliminarea mineralelor) pentru a asigura o apa de calitate.

Scopul nostru este sa furnizam instalatii personalizate in functie de industria careia i se adreseaza. Consumul redus de energie, fiabilitatea si economia de resurse sunt doar cativa parametri urmariti in implementarea de sisteme sau instalatii de tratare a apei.

Solutiile noastre sunt orientate catre clienti si nevoile particulare ale acestora.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.