Montare instalatii de tratare apa potabila

Instalatii de tratare apa potabila in domeniul casnic, industrial si comercial

Dezvoltam si implementam solutii personale pentru clientii nostri. Ne concentram sa gasim cele mai bune solutii de tratare a apei folosind produse de calitate si solutii inovative.

Oferim consultanta specializata in alegerea de solutii fiabile si economice de tratare a apei. Asiguram toate echipamentele necesare cat si montajul acestora. Instalam sisteme complete de tratare a apei atat pentru consumatorii casnici cat si pentru cei din domeniul industrial sau comercial.

Pe langa montajul de instalatii de tratare a apei, asiguram service si suport tehnic atat in ceea ce priveste aplicatiile casnice cat si in ceea ce priveste aplicatiile industriale.

Montaj filtre apa

Montam filtre de apa pentru a asigura clientilor nostri o apa de calitate. Filtrele de apa elimina sedimentele, microorganismele si agenti patogeni din apa de la robinet.

Montaj dedurizatoare

Apa dura? Adio! Montam dedurizatoare pentru a reduce duritatea apei. Apa „blanda” prelungeste viata instalatiilor si a aparaturii electrocasnice.

Demanganizare

Montam filtre si instalatii pentru eliminarea manganului din apa. Manganul este un mineral care se depune pe instalatiile de uz casnic si industrial.

Deferizare

Montam instalatii pentru filtrarea si eliminarea fierului din apa potabila Prevenim depunerea de fier/rugina pe conductele instalatiilor casnice si industriale.

Osmoza inversa

Montam filtre si instalatii pentru osmoza inversa. In functie de tipul aplicatiei si necesitate, proiectam si montam instalatii cu sau fara pompa de presiune.

Sterilizare cu ultraviolete

In urma sterilizarii cu ultravilotete eliminam din apa bacteriile, virusii si microordanismele. Montam sisteme performante pentru apa de calitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.